müzikçalar

Havalar...

24 Ocak 2018 Çarşamba

   Selam havası güzel olan ve havasını bulamayanlar..
Sizin oralarda havalar nasıl sevgili okuyucu?
Bizim buralarda şehirden indim köye durumları mevcut.
Dün itibariyle İstabul seyahatini sonlandırmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki Soğuğuna bile kurban güzel İstanbul..
Konumum Konya, şikayetimiz yok elhamdülillah ancak soğuk azizim soğuk! :)

Dışardaki havaları es geçelim, gönlümüzün havaları nasıl? Parçalı bulutlu duygu durumundan muzdarip birer dünya yolcusuyuz her birimiz.. Nasılsın? Diye soranlara 'parçalı bulutlu' diyebilsek keşke değil mi? Ne çok yanlış anlaşılırız bir düşünsenize..Kocanıza(karınıza)-erkek(kız) arkadaşınıza parçalı bulutlu gönlüm bu aralar deseniz, olacakları tahmin edebiliyor musunuz? :)

Gönül meselesi değil bu arkadaş!
Sadeec aşk için sevda için bulutlanmaz gönül. Bir bakış bir gülüş bir söz paramparça eder de insanı derya derya gezdirir. Muhatabı ister yar olsun ister evlat, ister ana baba ister arkadaş..Akrabaları hiç saymıyorum bile-gereksiz bir takım insan sürüsü benim tıynetimde..
 
 Mevsime gelince, kış nasıl da huzursuz farkında mısınız? Nasıl da istemsiz duruyor yerinde.. Her an kalkıp gidecekmiş gibi.. Bahara o bile hasret sanki..Gönüllerimiz o kadar sarplaştı ki cemreler düşse bile hissetmiyoruz. Ya kış ne yapsın. Az kaldı, toparlanıp gidecek o da işte. Her bahar gibi yeni umutlar yeşertmek isteyecek yeni gelen mevsimde.. Bağırlarımız kurumuş bir toprak gibi hasret bekleyelim yeni umutları, zira yeşermesi için yeni tohumlar atalım.. Bir parçacık hayal bir parçacık da umut ekleyelim arasına..Havamızı bulalım azizim! Yaşamak zor iş zira..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Pocket